Balıkesir İli Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir’de yeni yerine taşınan Ticaret Odası hizmet binasını ziyaret ederek, oda ve borsa başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Ticaret Odası hizmet binasında düzenlenen, “Balıkesir İli Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı”nda, kentin Milli İstihdam Seferberliği’nde gösterdiği başarıdan dolayı özel sektörü kutladı. Balıkesir’in sözünü yerine getirdiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, kentte 15 bin üyenin 16 bin istihdam sağladığını belirtti.
Hisarcıklıoğlu, Balıkesir’in şanslı bir il olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

Balıkesir, Türkiye’de öncü şehirlerimizden bir tanesi. Özellikle Balıkesir, 81 il içinde yaşanabilirlik olarak 7. sırada. Bir kere onun için şanslı insanlarsınız. Allah size tarım ve hayvancılığı vermiş, birçok yöreye buradan geliyor. Bir taraftan sanayi, bir taraftan turizm bir taraftan enerji merkezi bu açıdan Balıkesir şanslı bir il.”

Hisarcıklıoğlu’nun ardından Ev Sahibi Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler de söz alarak Balıkesir ili hakkında tespitlere değindi.

Ardından Basın mensuplarından müsaade isteyen Hisarcıklıoğlu başkanlığında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıbaş ve Meclis Başkanı Mustafa Aysel’in de katılmış olduğu istişare toplantısı gerçekleşti.