BTO Teşekkürler

Teşekkür,

Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahil ve karasularımızı koruma ve güvenliğini sağlama, denizlerde can ve mal emniyetini sağlama, deniz ve kıyılarda her türlü kaçakçılık ile mücadele etme, su ürünleri avcılığını denetleme, yat turizmi faaliyetlerini denetleme, ülke savunmasına katkıda bulunma gibi çok önemli görevleri olan bir kurumdur.

Bu kurumun ilçemizde görevlerini etkin yapmasının, bir hizmet aracı olan bir sahil güvenlik botunun ilçemiz limana bağlanmasına ve personeli ile birlikte hizmet vermeye başlamasına bağlı olduğunun bilincindeydik.

Bu nedenle İçişleri Bakanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı odağında girişimde bulunuldu. Zaman alan çalışmalar sonucunda, KNRM 1905 model, 19.3 metre boyunda, 6.57 metre eninde, ters dönme, radar ve termal görüntüleme, şiddetli fırtınalara dayanıklılık gibi özelliklere sahip TCSG-905 no’lu arama kurtarma gemisi limanımıza bağlanmış, yedi personeli ile hizmete başlamıştır.

Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasına emeği geçen

Değerli Hemşehrimiz Yargıtay Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit’e,

İçişleri Bakanlığı’na,

Balıkesir Ak Parti milletvekili Sn. Ali Aydınlıoğlu’na,

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na,

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Muhterem İnce’ye,

Burhaniye KaymakamıSayın Hüseyin Öner’e,

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’a

Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Sn. Hasan Demiraslan’a,

Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir’e, ve emeği geçen diğer tüm kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunarız.

Yeni hizmetlerde birlikte çalışmanın arzusu ile kentimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dileriz.

BURHANİYE TİCARET ODASI