BURHANİYE TİCARET ODASI YÖREX’TE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Antalya Expo Center'da başladı.

Yöresel Ürünler Fuarı Dış İşleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun açılışa teşrifleriyle 8. Kez kapılarını açtı.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU konuşmasında Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 70 il ve 420 katılımcıyla 176 stantta temsil ediliyor. Fuarda ürün sayısının 250 ye ulaştığı ifade etti

Burhaniye Ticaret Odası Markalarımızı Tanıttı

Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa AYSEL Türkiye’de ilk ve tek olan bu fuarın,

• Yöresel ürünlerin ticarileşme süreçlerini desteklemek,

• Yöresel ürünlerde markalaşmayı sağlamak,

• Yöresel ürünlerin katma değerini arttırmak,

• Yöresel ürünleri üreten işletmelerin ekonomik kapasitelerini geliştirmek,

• Yöresel ürünleri kamuoyuna mal etmek olduğunu, yöresel ürünlerinin tanıtımına ve ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin geliştirilmesinde büyük katkı sağlayacağını belirterek Burhaniye Ticaret Odası olarak Dokuz (9) üye firmamız ile birlikte fuarda 100m2 alanda yer alarak yöresel ürünlerimizi sergiliyoruz dedi.

GÜVEN GAYRİMENKUL İNŞAAT ALIM SATIM VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKETİ GÖMEÇ ŞUBESİ ( GÜVEN ASA)

TEPELİOĞLU TARIM, GIDA, EMLAK, İNŞAAT, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (TEPELİ KARAAĞAÇ)

SARIOĞLU ZEYTİN ZEYTİNYAĞI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (NESLİ BERKE’S)

BOZTEPE ZEYTİNCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (BOZTEPE)