GÜNEŞ ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİ

Sayın Üyemiz;

Sanayi, Ticaret, Tarım ve hatta günlük yaşamda temel girdimizin ENERJİ olduğu bilinmektedir. Tüm dünyada üretimin bu temel girdi maliyetini azaltmak için yenilenebilir enerjiyi kullanmaktadır. GÜNEŞ en önemli yenilenebilir enerji kaynağıdır ve ÜLKEMİZ GÜNEŞ ENERJİSİ ZENGİNİDİR.

Ülkemizde de hükümetimiz, bireysel olarak kurulumu ve işletmesi en kolay olan GÜNEŞ ENERJİSİNDEN Elektrik üretim sistemlerini destelemek için yasalarda ve diğer mevzuatta çok önemli değişiklikler ve kolaylıklar yapmıştır. Ancak istenilen seviyelere ulaşılmadığı da aşikârdır. Son olarak içinde bulunduğumuz OCAK ayından başlamak üzere 10 KW’lık kurulumlar için çok özel kolaylıklar getirilmiştir.

2 MW ( ikibin Kilowat) a kadar güneş enerji santralleri kurmuş, SERTİFİKALI FOTOVALTAİK,GÜNEŞ ENERJİSİ uzmanı Odamız üyesi Epsilon Zeytin Gıda İnş. Hyv. Müh. San.ve Tic. Ltd Şti. temsilcileri Elektrik Müh.Hayri Çalağan ve Elektrik Müh. Özcan Kamışlı’nın sunumları ile 07 ŞUBAT 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de odamız konferans salonunda Yasal mevzuatı kapsayacak bir biçimde GÜNEŞ ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİ konulu bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Üyelerimize duyurulur.