MECLİS BAŞKANI MUSTAFA AYSEL KURSİYERLERLE BULUŞTU

Burhaniye Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa AYSEL 30 girişimcinin  katıldığı  Uygulamalı Girişimcilik eğitiminin son gününde kursiyerlerle buluştu.

Kosgeb Balıkesir Müdürü Hüsamettin ÇAY’a ve Eğitmen Murat TAŞKIN’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Meclis Başkanı AYSEL, 70 saat süren kursun başarı ile neticelendiğini ifade etti.

2015 yılında Burhaniye Ticaret Odası’nın kurslarını tamamlayan 11 girişimcinin iş yerini açtığını ve 27 personel istihdam ettiğini 2016 yılında ise açılacak 3 kurs ve eğitim görecek 90 girişimci adayı ile  bu sayının  yükselmesini beklediğini ifade etti.

Kursiyerlere; “sizlerin başarısı bizim başarımızdır.” Umarım girişimci adayları olarak hepiniz işletmelerinizi kurar, ticari hayatta yerinizi alırsınız. Hepinize başarılar diliyorum diyerek sözlerini bitirdi.