TURİZM MASTER PLANI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Burhaniye Ticaret Odası ile Uygulamalı Bilimler Yeksek Okulu (BUBYO) arasında ‘Burhaniye Turizm Master Planının Hazırlanması Projesi’ imzalandı.

Burhaniye Ticaret Odası ile Uygulamalı Bilimler Yeksek Okulu (BUBYO) arasında 'Burhaniye Turizm Master Planının Hazırlanması Projesi' imzalandı. BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban'ın makam odasında gerçekleştirilen imza törenine Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Burhaniye Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı ve BUBYO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğretim elemanları katıldı. Burhaniye Ticaret Odası tarafından desteklenen projenin yöre ekonomisine katkı sağlayacağı kaydedildi. Projede yer almaktan mutlu olduklarını anlatan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, "Ticaret Odası olarak faaliyetlerin orta ve uzun dönemi göz önünde bulundurarak, planlama yaparak ve geliştirilen planları belli bir süre gözden geçirip tekrar iyileştirmeler yaparak sürdüren bir kurum olmayı amaçlamaktayız. Plana dayalı uygulamaların Burhaniye için yeni kazanımlar ve yeni fırsatlar doğuracağını düşünüyoruz" dedi. Proje yürütücülüğünü yapan Doç. Dr. Oğuzhan İlban ise Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş'ın bu proje özelinde desteklerinden ve katkılarından çok mutlu olduğunu belirterek " BUBYO olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılan projeler yaygın etkimizi artırmakla birlikte daha gerçekçi ve verimli sonuçlar vermektedir. Burhaniye turizminin planlanmasına yönelik hazırlanacak olan bu proje, bölge ile ilgili bundan sonra yapılacak olan bölgesel ve ulusal planlamalarda farkındalık oluşturmak ve hareket noktası oluşturması açısından son derece önemlidir. Stratejik ortağımız olarak Ticaret Odamıza, birçok projede yanımızda olan Ticaret Odası Başkanımız Hüseyin Sarıbaş'a, emeği geçecek olan tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.