YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA AYSEL KURSİYERLERLE BULUŞTU

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL 25 girişimcinin katıldığı Uygulamalı Girişimcilik eğitiminin son gününde kursiyerlerle buluştu.

KOSGEB Balıkesir Müdürü Deniz TİMURÇİN ,İŞKUR Balıkesir İl Müdürü Nazım BALCI , İŞKUR Edremit Hizmet Merkez Müdürü Nilüfer KARAHAN ve Eğitmen Yasemin ARSLAN GÜVEN’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan AYSEL, Dört gün süren kursun başarı ile neticelendiğini ifade etti.

2011 yılından itibaren Burhaniye Ticaret Odası’nın kurslarını tamamlayan 404 kursiyer olduğunu 2018 yılında ise açılacak 2 kurs ile 50 girişimci adayının eğitim göreceğini ifade eden Başkan Aysel , Kursiyerlere; “sizlerin başarısı bizim başarımızdır.” Umarım girişimci adayları olarak hepiniz işletmelerinizi kurar, ticari hayatta yerinizi alırsınız. Hepinize başarılar diliyorum diyerek sözlerini bitirdi.