BAŞKAN AYSEL’DEN TEŞEKKÜR

Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yapısı değiştirilerek Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne dönüştürüldü. Böylece Burhaniye’de bulunan OSB’de Körfez bölgesinin diğer tarımsal ürünleri de işlenebilecek.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel,

Zeytin ürünlerinin işleme tesislerinin yılın belli bir döneminde üretim yapması ve geri kalan dönemde atıl kapasiteyle karşılaşılması yöremizin tarımsal ürünlerini işleyecek (turşu, salça, konserve ve süt ürünleri ) şekilde OSB’mizi karma organize sanayiye dönüştürme ihtiyacı doğurmuştur. Bu dönüşümle birlikte ortak giderlerinin ve maliyetlerinin düşürülecek olması da bizi bu değişime yönlendiren önemli sebepler oldu.

Başkan Aysel, Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin karma yapıya dönüştürülmesini uzun zamandır takip ettiklerini, sonucun Burhaniye için önemli olduğunu söyledi.

Yeni durum Burhaniye için önemli bir avantaj sağlayacak. Biz de Burhaniye Ticaret Odası Olarak potansiyel yatırımcılar için her zaman yol gösterici ve etkin bir çalışma içinde olacağız”

Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yapısının değiştirilerek Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne dönüştürülmesinde emeği geçen;

Yargıtay Başkanımız İSMAİL RÜŞTÜ CİRİT’e

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı HASAN BÜYÜKDEDE’ye ,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü RAMAZAN YIDIRIM’a

Burhaniye Kaymakamı HÜSEYİN ÖNER’e ,

Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü MEHMET ÖZERDOĞAN’a, OSB yatırımcılarına ve ismini sayamadığımız dönüşümde emeği geçenlere teşekkür ederiz dedi.