BURHANİYE TİCARET ODASI (BTO)YÖNETİMİNDEN BAŞKAN HİMAM´A ZİYARET

Burhaniye Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Meclis Başkanı Hasan Varol ve yönetim kurulu üyeleri Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Burhaniye Ticaret odasının takip etmiş olduğu projeler hakkında Başkan Himam’a bilgilendirmede bulunarak "Bundan sonraki süreçte sizlerin desteği bizler için çok önemli olacaktır. Sadece Burhaniye Ticaret Odası için değil, paydaşlarımız olan diğer kurum ve kuruluşların hepsinin birlikte çalışıp bir şeyler başarması gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyaret nedeniyle Burhaniye Ticaret Odası Heyetine teşekkür eden Başkan Himam, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek Gömeç için Burhaniye Ticaret Odasının projelerinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çalışacak olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Aysel ve beraberindekiler daha sonra ziyaretlerini tamamlayarak odadan ayrılırken günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.