BURHANİYE TİCARET ODASINDAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL ve yönetim kurulu üyeleri Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Murat DÖNMEZ’i ziyaret etti.

Bu yıl 31.’si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL, Meclis Başkan Hasan VAROL ve yönetim kurulu üyeleri Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Murat DÖNMEZ’i ziyarette bulundu.

Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Murat DÖNMEZ nazik ziyaretlerinden dolayı Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYSEL önderliğindeki heyete teşekkür ederek, Vergi sayesinde oluşan bu kaynaklardan kamu hizmetleri ve yatırımların gerçekleştirildiğine vurgu yapan AYSEL, "Vergi, devletin sağlamakla yükümlü olduğu sağlık, güvenlik gibi temel hizmetleri ve altyapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşamasını sağlamak için kaynak sağlar. Bu vesileyle tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını Kutluyor, 31. Vergi Haftası'nın, ülkemize ve iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Murat Dönmez kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlandığını vurguladı.