BAŞKAN AYSEL BALIKESİR’DE TEMASLARA DEVAM EDİYOR.

Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel Burhaniye ekonomik hayatına katkı sunmak adına Burhaniye Ticaret Odası’nın Projeleri arasında yer verdiği Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi kapsamında Balıkesir’de bir takım temaslarda bulundu. 

Başkan Mustafa Aysel, Üyelerimizin Büyük iş yeri ihtiyaçlarını temin etmek, Bölgemizin ekonomik kalkınmasına paralel olarak istihdam yaratarak toplumun refahını artırmak amacıyla başlamış olduğumuz sanayi sitesi yapımı çalışmaları kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 25. Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Abdulkadir YILMAZ ve Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Salih Çakan’a ziyarette bulunarak bir araya geldiklerini, Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin yapılacağı alan ile ilgili genel bir değerlendirmelerde bulunduklarını ifade ederek, projeye katkı verici yaklaşımlarından dolayı Sayın Abdulkadir YILMAZ ve Sayın Salih Çakan’a teşekkür ederim dedi.