BTO Gazeteciler Gününde Yerel Basınla Yemekte bir araya geldi

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) Burhaniye’deki Yerel basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Burhaniye Ticaret Odası (BTO) Yerel basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. BTO Başkanı Mustafa Aysel, Meclis Başkanı Hasan Varol , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çoşkun Sever, Yönetim Kurulu Sayman üye Erhan İnam ve Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı'nin katıldığı akşam yemeğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Yemekte konuşan Başkan Mustafa Aysel;" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bugün sizlerle akşam yemeğinde buluşmayı arzu ettik. Sizlerde bu mütevazı davetimize icabet ettiğinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Burhaniye Ticaret Odası’nın takip etmiş olduğu projelerin son durumları hakkında basın mensuplarını bilgilendiren başkan Aysel, İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını kullanmasını sağlayan, toplumun genel görüş ve taleplerini kamuoyuna yansıtan basın, demokrasinin temel unsurlarından biridir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla çok zor şartlar altında dahi fedakârca çalışan ve meslek ilkeleri ışığında görevini sürdüren başta sizler olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. diyerek sözlerine son verdi.