Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi Projesi Onaylandı

Burhaniye Ticaret Odası üyelerimizin iş yeri ihtiyaçlarına cevap vermek, firmaların güvenli bir ortamda faaliyetlerini sürdürerek istihdam hacmi ve üretim kapasitelerini artırmak amacıyla başlattığımız Burhaniye Ticaret Odası Sanayi Sitesi Projesi'nin, Cumhurbaşkanlığımız tarafından onaylandığını büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunuyoruz.

Projemizin hayata geçmesine vesile olan başta Balıkesir milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Burhaniye Belediye Başkanımız ve çalışanları olmak üzere özverili çalışmaları ve gayretleri ile emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiyoruz.

Projenin, bölgeye sağlayacağı katma değer Burhaniye'nin ekonomik potansiyelini artırarak iş dünyasına ve istihdama olumlu yansıyacaktır.

Hasan Varol

Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı