Balıkesir 3. Aromaterapi Festivali Görkemli Bir Açılışla Başladı.

30 Ağustos- 3 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Burhaniye ilçesinde faaliyet gösteren Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) gerçekleştirilecek 3. Tarladan Hasada Aroma Terapi Festivali Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz’ın ve  Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Serkan Akça’ nın açılış konuşmalarıyla başladı.


Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, Meclis Başkanı Hasan Varol’un ziyaretçi olarak katılım sağladığı Tarladan Hasada İyilik, Sağlık, Güzellik” temasıyla gerçekleştirilen festivalde  Aromaterapi alanında üretim yapan BAÇEM kursiyerlerinin markaları ve yöresel yemeklerin tadılacağı 92 stant, içerisinde çocuk etkinliklerinin de yer aldığı birbirinden faydalı, uygulamalı atölye çalışmaları yer alıyor.  
Aromaterapide kullanılan bitkilerin tarladan hasada, hasattan distilasyona ve elde edilen esansiyel yağların toplumda tamamlayıcı tedavide kullanımına, veteriner hekimlikte kullanımına ve aromaterapötik ürünlerin tüketiciye ulaştırılmasına kadar geçen süreçlerde A’dan Z’ye aromaterapinin konuşulacağı festivalde  Burhaniye Ticaret Odası üyelerinin de açmış olduğu stantları gezen Burhaniye Ticaret Odası heyeti üyeleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.