Burhaniye Ticaret Odası E-Ticaret Eğitimi Katılımcılarına Dijital İş Dünyasının Kapılarını Açtı.

Dijitalleşen dünyada iş yapma şekilleri hızla değişiyor. Bu dönüşüme ayak uydurmak ve dijital pazarda rekabet edebilirliği artırmak amacıyla Burhaniye Ticaret Odası tarafından düzenlenen Başlangıç ??Seviye E-Ticaret Eğitimi, girişimciler ve işletme sahiplerinin ilgi ve katılımlarıyla tamamlandı.

Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet KOCAMAN’ın sunumlarıyla gerçekleşen eğitim programı kapsamında , E-ticaret Modelleri, E-ticaret altyapı seçimi, E-ticaret süreci, E-ticaret sitesi bileşenleri, E-ticarette pazarlama karması, Alan adı seçerken nelere dikkat edilmeli?, S-ticaret (Sosyal Medya Ticareti), M-ticaret (Mobil Ticaret), E-ticarette kullanılan ödeme yöntemleri ve müşteri ilişkileri gibi konular ele alındı.

Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel eğitim programı hakkında yaptığı açıklamada, "Dijital kullanımın hız kazandığı bir dönemdeyiz. İşletmelerin çevrimiçi platformlarda varlık göstermeleri, geleceğin başarılı iş modellerinden biri olacak. Bu eğitim programıyla iş dünyasında dijitalleşmeyi desteklemeyi hedefliyoruz" dedi.